به گزارش خبرگزاری مهر، "رحمان مشاوی" در این رابطه اظهار داشت: این ممنوعیت که شامل تمامی وسایل نقلیه می شود در چارچوب طرح امنیتی پلیس برای اجرای مراسم نیمه شعبان در سرتاسر استان کربلا از صبح امروز آغاز و تا پایان نیمه شعبان ادامه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: در چارچوب این طرح، یگان های پلیس به همراه سگ های پلیسی در تمامی مناطق کربلا و با هدف موفقیت طرح امنیتی برای حمایت از زائران در مراسم نیمه شعبان مستقر خواهند شد.
لازم به ذکر است طرح امنیتی بغداد با هماهنگی وزارت بهداشت، حمل و نقل، بازرگانی و فرماندهی عملیات کربلا و جمعیت هلال احمر عراق و همچنین وزارتخانه های امنیتی و دفتر فرماندهی کل نیروهای مسلح و نیروهای چند ملیتی به اجرا درمی آید.
یکشنبه 27 مرداد برابر با نیمه شعبان میلاد امام زمان ( عج ) دوازدهمین امام شیعیان است.
در عین حال نخست وزیری عراق نیز مبلغ 5 میلیارد دینار برای ارائه بهترین خدمات به زائران عتبات عالیات در استان کربلا اختصاص داده است.
این مبلغ برای رفاه حال زائران و فراهم کردن نیازهای پزشکی و دارویی آنها به منظورجلوگیری از بیماری هایی همچون وبا در نظر گرفته شده است.
تدابیر امنیتی شدید نیروهای عراقی برای حفظ امنیت زائران شیعه در مراسم احیای نیمه شعبان در حالی صورت می گیرد که باز هم ترویست های تکفیری با وجود اقدامات امنیتی نیروهای عراقی، زائران شیعه را که با پای پیاده به سمت کربلا در حرکت بوده اند، هدف قرار دادند.
این حملات از شب گذشته آغاز شده است به طوری که وقوع دو انفجار جداگانه در مسیر کاروان شیعیانی که قصد عزیمت به کربلای معلا را داشتند، دو شهید و 19 زخمی برجای گذاشت.
در همین حال درپی انفجار بمبی در نزدیکی یکی از مراکز ایست و بازرسی که برای حمایت از زائران در منطقه الزعفرانیه در جنوب بغداد قرار دارد، یک پلیس کشته و 12 تن دیگر زخمی شدند.
7 تن از زخمیان از زائرانی بودند که از بغداد عازم کربلا بودند.
در انفجار دوم که در نزدیکی میدان التحریات در الکراده در مرکز بغداد رخ داد، یکی از زائران به شهادت رسید و 7 تن دیگر زخمی شدند.
این حملات بامداد امروز نیز ادامه یافت و منابع امنیتی عراق از کشته شدن دستکم یک نفر و زخمی شدن 10 تن دیگر بر اثر انفجار بمب در بغداد خبر دادند.
این انفجار که در ساعت 3 بامداد امروز به وقت گرینویچ رخ داد؛ یک دستگاه اتوبوس حامل زائران شیعه را هدف قرار داده بود که برای اجرای مراسم نیمه شعبان عازم کربلا بودند.
وقوع این حملات بیانگر این است که آمریکا از زمان تهاجم نظامی به عراق در سال 2003 تاکنون نه تنها نتوانسته است امنیت شهروندان عراقی را برقرار کند بلکه حضور نظامیان آمریکایی در این کشور به هرج و مرج، ناامنی، تشدید اختلافات طائفه ای و ورود تروریست های تکفیری و عناصر القاعده به عراق منجر شده است.
نکته قابل تامل دیگر این است که مقامهای نظامی و سیاسی آمریکا در مناسبتهای مختلف برای سرپوش گذاشتن بر ناتوانی و سهل انگاری خود در برقراری امنیت برای ملت عراق، برخی کشورها را به دخالت در ناآرامی ها وخشونتهای این کشور متهم می کنند.
از سوی دیگرادعاهای بی پایه و اساس آمریکا در مورد ایران در دخالت در عراق در حالی مطرح می شود که مقامات واشنگتن تاکنون هیچ مدرکی در این زمینه ارائه نکرده اند و در مقابل در برابر حمایت آشکار برخی کشورهای عربی بویژه عربستان از ناامنی و برانگیختن اختلافات طائفه ای در عراق سکوت معناداری اتخاذ کرده اند.
نظر شما